KALESPOR YEMEKTE BULUŞTU!

SPOR Haber Girişi : 28 Eylül 2021 10:30
KALESPOR YEMEKTE BULUŞTU!
Shimall Otel'de Gerçekleşen yemekli toplantıya Kalespor Kulübü Başkanı Erhan Deniz Güngen, Onursal Başkan Mutlu Özpineci,Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Kadro ve futbolcular katıldılar.

Oldukça samimi bir ortamda yapılan toplantıda Başkan Erhan Deniz Güngen "Kalespor 81 yıllık bir ulu çınar bu tarihi ve camiası büyük kulübü zirveye taşımak için her türlü fedakarlığı yapacağız inançlıyız güçlüyüz ve kararlıyız" dedi. Onursal Başkan Mutlu Özpineci de "Gaziantep'te örnek bir kulüp yapma iddası ile çıkılan bu yolda sizlere güveniyoruz ve inanıyoruz" dedi.
Teknik Direktör Hanifi Semiz ise, "Bu geceyi düzenleyen yönetimimize teşekkür ediyorum güveninizi boşa çıkarmayacağız çalışarak birlikte başaracağız" dedi.
Takım Kaptanı Oğulcan Dinç de "yönetimimizin bize sunduğu bu güzel imkanları başarı ile taçlandıracağız inşallah sezon sonunda şampiyonluk kutlamasını da hep beraber yaparız" dedi. Geceye Gaziantep futbolunun önde gelen hocalarından Bünyamin Süral’da katılarak başarı dileklerinde bulundu. Daha sonra müzik eşliğinde futbolcular gönüllerince eğlendi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.