KAYODE VEDA ETTİ

SPOR Haber Girişi : 02 Haziran 2020 14:02
KAYODE VEDA ETTİ
Gaziantep Futbol Kulübü’nde sabah antrenmanına katılmayan isimlerden Kayode’de tüm takımın bulunduğu ortak whatsapp gurubuna bir veda mesajı gönderdi.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde sabah antrenmanına katılmayan isimlerden Kayode’de tüm takımın bulunduğu ortak whatsapp gurubuna bir veda mesajı gönderdi. Son zamanlarda sözleşmesi sona eren oyunculardan olan ve kontratı ile ilgili menajeri aracılığıyla kulüple görüşmeler yapan Kayode bir sonuç alamayınca Maxim gibi idmana katılmma kararı alan oyunculardan oldu. Kayode takımın bulunduğu ortak whatsapp gurubuna ise şu ve mesajını gönderdi: “ Koç’a ve ekibine bana olan sevginiz ve çabalarınız için teşekkür etmek istiyorum. Bize yaptığınız herşey için teşekkür ederim. Böyle bir ekiple beraber çalıştığım için gurur duyuyorum. Tüm antrenör ekibine, personele, doktorlara, iyi ve kötü zamanlarda yaptığınız her şey için fizyoterapiste teşekkür ediyorum. Şimdi yolculuğa son vermek zorundayım. Çünkü artık sözleşmem devam etmiyor. Bu yüzden veda ve iyi şanslar demek zorundayım.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.