KÖKSAN İHRACATTA REKOR KIRDI

GÜNDEM Haber Girişi : 23 Eylül 2021 21:32
KÖKSAN İHRACATTA REKOR KIRDI
Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, “Ben ilk önce Türkiye sonra Gaziantep için çalışıyorum

 

İlk 1000 ihracatçı listesinde 150. sırada, İlk 500 şirket arasında 250. sırada bulunan ve aynı zamanda sosyal yardımlarda, okul yapımlarında ve gıda yardımlarında en önde olan şirket Köksan Holding, dur durak bilmeden yardımlarına devam ederken, Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, “Ben ilk önce Türkiye sonra Gaziantep için çalışıyorum. İstihdam etmeyi çok seviyorum. İstanbul Sanayi Odası ve Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin listelerinde her zaman yer alıyorum. Bunu ben tek başıma yapmıyorum. Bu plaketler ve ödüller çalışanlarımın eseridir” dedi. Ayrıca, Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, sosyal yardımlarda da öncü olmanın güzel olduğunu ve gıdada sürekli yardım yapmanın mutluluğunu da yaşadığını vurguladı.

Bu arada, Köksan Holding’in Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin ilk 1000 listesinde 2019 yılında 156. sırada yer alırken, 2020 yılında ise 115 milyon dolarlık ihracatı ile 150. sırada bulunduğu da öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.