KONUKOĞLU; “BU TAKIM HEPİMİZİN”

SPOR Haber Girişi : 26 Haziran 2021 17:15
KONUKOĞLU; “BU TAKIM HEPİMİZİN”
Kongrede Onursal Başkan Adil Sani Konukoğlu ise yaptığı konuşmada; “Yaklaşık iki yıl önce Süper Lig’e çıkma sevinci olan bir kulüp olarak, Süper Lig’deki iki başarılı yılı geride bıraktık.

Gaziantep şehri her alanda olduğu gibi futbolda da her şeyin en iyisini hak ediyor.

Bir masanın dört ayağı vardır ve bir ayağı aksarsa o masa dik duramaz. Futbol ve sporda bir şehrin en önemli değerlerindendir. Sadece yönetim kurulunda olan isimlerin değil, Gaziantep şehrinin el ele vermesi gerekiyor. Başarı hiçbir zaman kendiliğinden gelmez, önemli olan o başarıya giden yoldur. Biz şuana kadar elimizden geleni yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Son sözüm olarak da bu süreçte kulübe hizmetlerde bulunan Mehmet Büyükekşi başkana, yönetim kuruluna, taraftarlara, basın mensuplarına, personele kadar herkese teşekkür ederim. Başta Talat Özkarslı olmak üzere, edebiyata intikal etmiş olan spor emektarlarımızı da saygıyla anıyorum. İnşallah Cevdet Bey’in görevi süresince de bu başarılar artarak devam edecektir, kendisine ve yönetim kuruluna başarılar dilerim” dedi.

 

///

AKINAL; “ÖNEMLİ GÖREV ÜSTLENDİK”

 

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, böylesine önemli bir görevi üstlenmenin gururunu yaşadığını belirterek; “Sözlerime başlamadan önce Gaziantep şehrini, takımını Süper Lig'e taşınmasında büyük emeği olan onursal başkan Adil Sani Konukoğlu başkana, iki yıl boyunca büyük özveriyle başkanlık görevini yürüten Mehmet Büyükekşi ve ekip arkadaşlarına gönülden teşekkür ediyorum. Böylesine önemli bir şehrin, en önemli markasında başkanlık onurunu yaşadığım için mutluluğum tarif edilemez. Bir süredir ekip arkadaşlarımızla birlikte yeni dönem hazırlıklarımızı gerçekleştirdik ve artık bu bayrak yarışında Gaziantep Futbol Kulübü’nün daha ileriye gidebilmesi için elimizden gelenin fazlasını yapmak zorundayız. Gaziantep şehri, ticaretiyle, ihracatıyla, kültürüyle, mutfağıyla ülkemizin en önemli değerleri arasındadır. Bizlerde tüm şehirle birlikte el ele vererek futbolda da bu bayrağı taşıyabileceğimiz en iyi noktaya götürme amacındayız. Bu süreçte yanımızda büyük Gaziantep şehrinin desteğini her noktada hissedeceğimizden en ufak şüphem bulunmamaktadır. Bu takım tüm Gazianteplilerin ortak paydasıdır, çıktığımız bu uzun yolda 7’den 70’e tüm Gaziantep halkının desteğine ihtiyacımız bulunmaktadır. Süper Lig’de ilk iki sezonumuzu geride bırakırken, adımızdan başarılarla söz ettirmeyi başardık. Emeği geçen başkanlarımızdan, yöneticilerimize, personelimizden, değerli basın mensuplarına ve Gaziantep şehrinin tüm fertlerine bir Gaziantepli olarak tekrar gönülden teşekkür ederim. Avrupa kupalarında yeniden Gaziantep ismini yazdırmak istiyoruz, bunu başaracak gücümüz de var, enerjimiz de” dedi.

“TESİS PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Kulüp Başkanı Cevdet Akınal, tesisleşme yolunda yeni adımlar atacaklarını belirterek, “Mehmet Başkanın bahsettiği projelerden birkaç tanesini bizde sürdürmek istiyoruz. Akademi konusunda çalışmalara başlayacağız ancak mevcut tesisimizin şartları buna müsait olmadığını düşünüyoruz. Bu konuda gerekli çalışmalara başladık ve yeni bir bina inşaa edeceğiz. Mevcut olan kulüp binamızı ise, alt yapıdaki genç arkadaşlarımıza aktaracağız. Böylelikle bu sıkıntıyı da aşmayı planlamaktayız. İnşallah hem saha dışında hem de saha içinde alacağımız sonuçlarla adımızdan söz ettirmeyi sürdüreceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

 

///

ANKAS’A DESTEK TAM DESTEK

 

BAL Ligindeki temsilcimiz Gaziantep Ankasspor hafta içerisinde oynadığı Antakya Belediyespor maçında iyi oynamasına rağmen karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılmasının ardından, grubunda oynayacağı son maçta evinde 5 Temmuz İskenderunspor maçını kazanarak gurubunu lider tamamlamak istiyor.

 

KARALAR, “KAZANACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAM”

Teknik Direktör Salih Karalar, “hafta içerisinde oynadığımız karşılaşmada şanssız bir şekilde mağlup olduk. Bunun telafisini evimizde oynayacağımız maçı kazanarak yapmak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İnşallah Pazar günü oynayacağımız maçı kazanarak grubu 1. olarak tamamlamak ve play-off’lara kalmak istiyoruz. Hafta sonunda herkesi destek olmaya bekliyoruz” dedi.

ATALAR, “ŞEHRİN TAKIMINA DESTEK OLUN”

Ankasspor Kulüp Başkanı Alaettin Atalar ise yaptığı açıklamada, “hafta sonu final niteliğinde maça çıkıyoruz. Futbolcularıma güvenim tam. Bizi mahcup etmeyecek karakterli futbolculara sahibiz. İnşallah taraftarımızın desteği ile bu maçı kazanarak yolumuza bakmak istiyoruz. Bu takım bu şehri temsil ediyor, stadı doldurarak bize destek olsunlar bizim bu süreci geçecek ve başaracak gücümüz ve inancımız tamdır” diye konuştu.

MAÇ PROGRAMI ŞÖYLE:

Stat: Seyrantepe

Rakip 5 Temmuz İskenderun

Saat: 17.00

Hakemler: Hasan Can Tamtekin (Hakem), İzzettin Gürocak (1. Yardımcı Hakem), Mertcan Demir (2. Yardımcı Hakem), Hasan Rıza Akol (Dördüncü Hakem)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.