Meriç depremzedeleri unutmadı

GÜNDEM Haber Girişi : 15 Eylül 2023 17:57
Meriç depremzedeleri unutmadı
CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, 6 Şubat depreminde en çok hasar gören ilçeler arasında yer alan İslahiye’de ki çocukları unutmadı.

Yaraların sarılmaya başlandığı ilçe de eğitime de başlanırken, Meriç 13 Kasım ortaokulunda eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek moral verdi.

İslahiye’de bulunan 13 Kasım ortaokulunu ziyaret eden CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, aynı zamanda öğrencilere futbol topları hediye etti.

 

DUYARSIZ KALMADI

 


İslahiye’nin Beyler mahallesinde esnaflık yapan Mehmet Kaplan’ın çağrısını karşılıksız bırakmayan CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, 13 Kasım ortaokulunda eğitim gören çocukları ziyaret etti. Okulun eksikleri arasında yer alan futbol toplarını da öğrencilere hediye eden Meriç, aynı zamanda okul müdürü ve öğretmenlerini de ziyaret ederek yeni eğitim öğretim döneminde başarı temennisinde bulundu. Özellikle İslahiye ve Nurdağı ilçelerinin depremden en çok etkilenen yerleşim alanları olduğunu ifade eden Meriç, bir an önce toparlanarak geleceğe emin adımlarla ilerlemeler gerektiğini belirtti.