Milas Ticaret ve Sanayi Odası’ndan NTO’ya Ziyaret

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne gelen Milas Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanını NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafından karşılandı.

 

Yapılan ziyarette bir açıklama yapan NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

 

Ziyaret kapsamında, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Nizip’in ekonomik yapısı ve sanayi potansiyeli hakkında bilgi vererek, Oda'nın 1.500 aktif üyesine hizmet sunduğunu ve 500 milyon dolarlık dış ticaret hacmiyle Türkiye genelinde önemli bir konuma sahip olduğunu vurguladı. Özyurt, MİTSO ile uzun yıllara dayanan iş ilişkilerini ileriye taşımak için karşılıklı işbirliğini artırmayı hedeflediklerini belirtti.

 

Nizip’te olmaktan memnuniyet duyduklarını belirten Meclis Başkanı Mustafa Yüksel,

 

“Nizip’te bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerinde incelemelerin, üyeleri açısından faydalı sonuçlar doğuracağını ifade etti. Yüksel, gösterilen misafirperverlik için teşekkürlerini sunarken, ziyaretin iki kurum arasındaki ilişkileri daha da kuvvetlendireceğine inandığını belirtti. Görüşmelerin ardından, MİTSO ve NTO yönetimleri arasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.”

 

NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, bu anlamlı ziyaret dolayısıyla MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel’e teşekkür plaketi takdim etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.