MİLLİ TAKIMA CAN GELDİ

Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadeledeyi milliler, İrfan Can Kahveci'nin 69. dakikada attığı golle 1-0 kazandı. 

 

A Milli Takım, grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalırken, İzmir'de İzlanda'yı 3-1 mağlup etti. Üçüncü maçında da Karadağ'ı 1-0 mağlup eden Bizim Çocuklar yoluna namağlup devam etti. 

 

Karadağ ise ilk maçında deplasmanda İzlanda'ya 2-0, sahasında da Galler'e 2-1 mağlup oldu. Konuk ekip üçüncü maçından da boynu bükük ayrıldı. 

 

Maça baskılı başlayan A Milli Takım, üst üstte bulduğu pozisyonlarda arzuladığı golü bulamadı ve ilk yarı golsüz beraberlikle tamamlandı. Mücadelenin ikinci yarısına da baskılı başlayan milliler, 54. dakikada Orkun Körkü ile direğe takıldı. Türkiye, Karadağ karşısında kilidi 69. dakikada açtı. Kenan Yıldız'ın ceza sahası sol çaprazdan çektiği şutta top direkten dönen topu tamamlayan İrfan Can Kahveci, ağlara gönderdiği topla A Milli Takım'ı 1-0 öne geçirdi. 

 

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca A Milli Takım, üstün oynadığı maçı tek golle kazanarak yoluna üç puanla devam etti. 

 

Bu sonuçla A Milliler puanını 7'ye çıkartarak liderliğini sağlamlaştırdı. Karadağ ise henüz puanla tanışamadı. 

  YENİLMEZLİK SERİSİ DEVAM ETTİ

 

İki ülke tarihte 5. kez karşı karşıya geldi. Türkiye ve Karadağ arasında ilki 2016'da olmak üzere geride kalan 5 maçtan 3'ünü Türkiye kazanırken, 2 maç da berabere sona erdi. Bu müsabakalarda Türkiye'nin 8 golüne, Karadağ 5 golle cevap verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.