Neslihan Kaplan Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı

SAĞLıK Haber Girişi : 03 Eylül 2024 09:24
Neslihan Kaplan Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı
Sağlıklı yaşamın ve bedensel iyileşmenin adresi Neslihan Kaplan Sağlıklı Yaşam Merkezi, Gaziantep’te kapılarını açtı.

Fizyoterapist Neslihan Kaplan’ın önderliğinde kurulan Neslihan Kaplan Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı. Merkez, reformer pilates,yoga ,manuel terapi ve sağlıklı yaşam alanında en ileri tekniklerle donatılmış modern bir tesis olarak hizmet verecek.
 

Reformer pilatesin sunduğu detaylı kas güçlendirme ve esneklik çalışmalarını, manuel terapi ile birleştirerek bedenin doğal dengesini yeniden kazandırmayı hedeflediklerini dile getiren Fizyoterapist Neslihan Kaplan, "Bu merkezde, misafirlerimize hem fiziksel hem de ruhsal olarak yenilenme fırsatı sunuyoruz. Her detayı özenle planladığımız bu lüks mekânda, sağlıklı yaşamı bir adım ileriye taşımayı amaçlıyoruz," dedi.
 

Premium hizmet anlayışıyla tasarlanan merkez, bireylerin sağlıklı bir yaşama adım atmalarını sağlamak için en üst düzeyde konfor ve profesyonel hizmet sunuyor. Lüks bir atmosferde, alanında uzman eğitmenler ve terapistler eşliğinde sunulan reformer, pilates ve manuel terapi seansları, misafirlere hem fiziksel hem de zihinsel olarak kendilerini iyi hissetmeleri için ideal bir ortam sunuyor. Sağlık, estetik ve huzuru bir arada sunan merkez, konfor ve kalite arayan herkes için yeni bir yaşam merkezi olarak öne çıkıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.