Nizip SGK Müdürü Sinan Bayram Veda Etti

TÜRKİYE Haber Girişi : 09 Eylül 2024 11:41
Nizip SGK Müdürü Sinan Bayram Veda Etti
Nizip Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Sinan Bayram, görev süresinin tamamlanması nedeniyle Nizip Ticaret Odası (NTO) yetkililerine veda ziyaretinde bulundu.

 Bayram, NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, kurumsal işbirlikleri ve destekleri için teşekkürlerini sundu.

 

Ziyaret sırasında, Müdür Sinan Bayram, Nizip SGK'nın NTO ile gerçekleştirdiği projeler ve ortak çalışmalara dair bir değerlendirme yaptı. Ayrıca, kurumun hizmetleri ve gelecekteki planlamaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve  Meclis Başkanı Bekir Karabacak Sinan Bayram’a görev süresince sağladığı katkılardan dolayı teşekkürlerini ilettiler. Mehmet Özyurt, Bayram’a yeni görevinde başarılar dileyerek, Nizip’teki işbirliklerinin sürdürüleceğini ve NTO ile olan ilişkilerin güçlendirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.

 

Ziyaretin sonunda NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak tarafından, Bekir Sinan Bayram'a Nizip’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı hediye takdim edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.