NTO'DAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

MEDYA Haber Girişi : 21 Ekim 2024 14:00
NTO'DAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
NTO'DAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Basın, demokrasimizin ve toplumsal gelişimimizin en temel unsurlarından biridir. Doğru, tarafsız ve hızlı bilgilendirme ile kamuoyunun sağlıklı bir şekilde oluşmasına katkı sağlayan, ülkemiz ve dünyadaki gelişmeleri halkımıza ulaştırmak için özveriyle çalışan tüm basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.’’ Dedi.

NTO Başkanı Mehmet Özyurt sözlerini şu şekilde sürdürdü: “ Günümüz dünyasında bilginin hızla yayılması ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi, demokratik bir toplum yapısının korunması açısından büyük önem taşımaktadır. Gazetecilerimiz, toplumun sesi olmanın yanı sıra, halkın haber alma hakkının en önemli teminatıdır. Nizip Ticaret Odası olarak, ilçemizin ekonomik ve ticari kalkınması adına yürüttüğümüz çalışmaları halkımıza ulaştırmada basının desteğini her zaman yanımızda hissettik ve işbirliğimizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Zor koşullarda ve her türlü fedakarlığı göze alarak görev yapan, toplumu aydınlatma sorumluluğunu layıkıyla yerine getiren tüm gazetecilerimize başarılarla dolu bir meslek hayatı diliyorum. Aramızdan ayrılan basın emekçilerini ise rahmet ve minnetle anıyorum. 2024 yılının, gazetecilik mesleğine gönül vermiş tüm dostlarımıza sağlık, huzur ve başarı getirmesini temenni ediyorum.” Dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.