OĞZUHAN UĞUR DEPREM ÖZEL YAYINI TANITIMI YAPILDI! MİLYONLAR MERAKLA BEKLİYOR...

TÜRKİYE Haber Girişi : 09 Mayıs 2023 10:57
OĞZUHAN UĞUR DEPREM ÖZEL YAYINI TANITIMI YAPILDI! MİLYONLAR MERAKLA BEKLİYOR...
Son dönemlerde “Mevzular Açık Mikrofon” isimli YouTube programı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam eden Oğuzhan Uğur, programın yeni bölümünün tanıtımını yayınladı.

Uğur’un “Deprem Özel” isimli programı, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Onlarca depremzedenin anlattıkları, yürekleri dağladı. İşte Mevzular Açık Mikrofon Deprem Özel programına ilişkin ayrıntılar.. 

 

 

Sosyal medya platformlarını etkili olarak kullanan isimlerinden birisi olan ve senelerdir ürettiği içerikler ile geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran Oğuzhan Uğur, özellikle 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde adından söz ettiren isimlerden birisi oldu. Sahibi olduğu YouTube kanalı üzerinden ve sosyal medya hesapları aracılığı ile yardım kampanyaları yöneten Uğur, aynı zamanda Haluk Levent ile birlikte de deprem bölgesine giderek depremzedelere ilk elden yardımcı olmaya çalıştı.

 


Bir kesim tarafından ağır bir dil ile eleştiriliyor olsa da yaptığı her işin arkasında duran bir tavra sahip olan Oğuzhan Uğur, son dönemlerde “Mevzular Açık Mikrofon” isimli YouTube programı ile de öne çıkmaya başladı. Siyasi partilerin önemli isimlerini konuk alarak onları bir salon dolusu izleyici ile buluşturan ve saatler süren soru- cevap içeriklerini yöneten Uğur, geçtiğimiz günlerde de depreme özel bir program yapacağını açıkladı. Uğur’un depremzedeler ile nasıl bir program yapacağı, o programda nelere yer vereceği uzun bir süredir merak edilirken beklenen programın tanıtımı yayınladı.

 

 

Twitter hesabını aktif olarak kullanan Oğuzhan Uğur, deprem bölgesinde çekilmiş olan Mevzular Açık Mikrofon Deprem Özel bölümünün tanıtımını yayınladı. 9 dakikalık tanıtım milyonların yüreklerini dağlarken Uğur’un Twitter paylaşımları da dikkat çekti.

 

 

DEPREMZEDELERE ÖZEL PROGRAM!

 


Mevzular Açık Mikrofon Deprem Özel bölümünün tanıtımını yayınlayan Oğuzhan Uğur, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. 9 dakikalık tanıtım videosunda bazı ünlü isimlerin de programa konuk oldukları görülürken depremzedelerin söyledikleri dikkat çekti. Deprem anında ve sonrasında yaşadıklarını paylaşan depremzedeler, Oğuzhan Uğur’a yapmış olduğu program için teşekkür etti.

 

 

“İZLEYİN!”

 


Deprem Özel bölümünde depremden etkilenen tüm illerden depremzedelerin olduğunu belirten Oğuzhan Uğur, yeni bölümün tanıtımını yayınlamadan önce paylaşmış olduğu gönderisinde şu ifadelere yer verdi: “Kahroluyorum… Deprem Özel’in tanıtımını bitirmeye çalışıyorum… Kahroluyorum… 7 senedir program yapıyorum, bir kere bile videolarımızı paylaşın ya da izleyin demedim. Yayında dedim bıraktım ortaya. Fakat bunu paylaşmak zorundasınız. Kalbiniz dayanmayacak. İzlemek zorundasınız. Aklınız almayacak, dinlemek zorundasınız. Onlara sizin adınıza bir söz verdim, beni yalnız bırakamazsınız.”