OLİMPİYAT ŞAMPİYONUNA GÖRKEMLİ KARŞILAMA

SPOR Haber Girişi : 03 Eylül 2024 10:57
OLİMPİYAT ŞAMPİYONUNA GÖRKEMLİ KARŞILAMA
Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda erkekler K44 63 kiloda altın madalya kazanan Milli Taekwondo’cu Mahmut Bozteke’ye Gaziantep'te görkemli karşılama yapıldı.

Türkiye'ye Paralimpik oyunlar tarihinde ilk kez taekwondo branşında altın madalya sevinci yaşatan Mahmut Bozteke için Gaziantep Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlendi.

 

Tebrikleri kabul eden milli sporcu, havalimanı önünde davul zurna eşliğinde karşılandı.

 

KARABAŞ, SPORCUMUZLA GURUR DUYDUK

 

Taekwondo Gaziantep İl Temsilcisi Mehmet Karabaş, “Paris 2024 Paralimpik  Olimpiyat Şampiyonumuz Mahmut Bozteke’yi Gençlik Spor İl Müdürümüz Mustafa Ertunç önderliğinde görkemli bir şekilde karşıladık. Ülkemize ve Gazi şehrimize bu gururu yaşattığı için Mahmut Bozteke kardeşimi ve Antrenör Nurullah Celebi’yi canı gönülden kutluyorum.

 

Bizi bu mutlu gönümüzde yalnız bırakmayan Gençlik Spor İl Müdürümüz Mustafa Ertunç’a, Spor Hizmetler Müdürümüz Levent Demir’e, Şube Müdürümüz İ.Halil Polat’a Şehitkamil İlçe Müdürümüz Ayhan Alkan’a, Şahinbey İlçe Müdürümüz Hakan Keskin’e ayrı ayrı teşekkür ederim. Bizi yalnız bırakmayan tüm antrenör ve sporcularımızın ayaklarına sağlık” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.