Orkis Palece’ye deneyimli müdür geldi

GÜNDEM Haber Girişi : 15 Eylül 2023 21:51
Orkis Palece’ye deneyimli müdür geldi
Sağlık turizminin önemli isimleri arasında yer alan Muammer Polat, tecrübesini Kahramanmaraş’ta bulunan Orkis Palace’ye aktaracak.


Gaziantepli Polat, özellikle termal turizminde ki kazanmış olduğu bilgi ve birikimlerini Orkis Palace’yi daha iyi seviyelere taşımak adına çalışmalarını sürdürecek.

Yaklaşık çeyrek asırdır sağlık turizmine hizmet veren deneyimli Genel Müdür Muammer Polat, Gaziantep ve Pozantı’da yaptığı çalışmalarda sayısız müşteri potansiyeline ulaşırken misafirlerini Kahramanmaraş’ın elit tesisleri arasında bulunan Orkis Palace’de ağırlayacak.

 

UZAKLARA GİTMEYİN

 


Sağladığı faydalar sebebiyle birçok kişinin rağbet gösterdiği termal sulardan faydalanmak isteyen Gaziantepli hemşerilerinin uzak şehirlere gitmelerine gerek olmadığını ifade eden Orkis Palace Genel Müdürü Muammer Polat, “Tesisimiz mineral içeriği bakımından zengin olan sulara sahiptir. 
Fizik tedavi gören hastaların iyileşme sürecini hızlandırıcı etkileri bulunuyor. Kıkırdak, kemik ve kas sistemi üzerinde olumlu etkileri vardır. Toksinlerin vücutta atılmasını sağlar. Cilt yüzeyindeki bozukluklar, pürüzler ve deformasyonların tedavi edilmesini sağlar. Böylece pürüzsüz bir cilt elde edilmesinde etkilidir. Ödem atma konusunda destek sağladığı için genel bir rahatlama sağlar. Kan dolaşımının hızlanmasını sağlar. Başta kısırlık olmak üzere farklı cinsel rahatsızlıkların tedavisinde pozitif fayda sağlar. Gut hastalığı tedavisinde başvurulan doğal tedavi yöntemleri arasında yer alır. Bronşit ve astım gibi solunum yolu rahatsızlıkların tedavisinde kullanılır. İçilebilme özelliği bulunan termal su çeşitleri idrar yolu enfeksiyonlarında kısa sürelerde etki eder. Yine içilebilme özelliği olan termal sular böbrek taşı ve kum oluşumlarının kısa sürede vücuttan atılabilmesini sağlar. Kan dolaşımının hızlanmasına etki eder. Böylece sindirim sisteminin sorunsuz çalışması ve kilo dengesinin sağlanmasını sağlar. Kireçlenme, romatizma ve iltihaplı romatizmal hastalıklarda kısa sürelerde iyileştirici etki gösterir. Selülit oluşumu gözlenen dokuların kendisini toparlamasını sağlar. Nörolojik rahatsızlıkların bir kısmında iyileştirici etkisi vardır. Bazı alerjik reaksiyonlarda tedavi edici özelliği bulunur. Kadın hastalıklarının belli bir kısmının tedavisinde ek destek sağlar. Psikolojik rahatsızlıkların tedavisinde ve strese bağlı sorunların ortadan kaldırılmasında etkilidir. Damar tıkanmaları sebebiyle meydana gelen rahatsızlıklarda tercih edilir. Bel ağrılarında etkilidir. Bütün bu saydıklarım etkenler özellikle şifa arayan misafirlerimiz için etkili olmaktadır. Ülkemizin son dönemlerde ki ekonomik sıkıntılarını göz önünde bulundurduğumuzda Kahramanmaraş ve civarında ki il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlarımızın uzaklara gitmesine gerek kalmadan hemen yanı başlarında bulunan tesislerimize bekleriz” açıklamasını yaptı.