Osmanlı Ülkü Ocaklarına İzmir’den ziyaret

GÜNDEM Haber Girişi : 12 Ağustos 2020 13:14
Osmanlı Ülkü Ocaklarına İzmir’den ziyaret
Gaziantep Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu İl Başkanlığını Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Birliği Müdürü Mehmet Aksoy ziyaret etti.

Gaziantep’te yeni kurulmasına rağmen yapılan çalışmalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonun kapısı çalınmaya başlandı.

 

AKSOY”SİZLERİ TAKDİR EDİYORUM”

Kendisinin İzmir’de olmasına rağmen Gaziantep Ülkü Ocakları Federasyonunun faaliyetlerini yakından takip ettiğin söyleyen Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Birliği Müdürü Mehmet Aksoy, “Türkiye günden güne büyüyor. Bugün Türkiye, Libya’dadır, Suriye’dedir, Türkiye Irak’tadır.  Bugün süper güçler Türkiye’ye çelme takmak için içten ve dıştan hainleri tetiklemektedir. Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu oluşumunun sebebi de hainleri asgariye indirip, süper güç olup bütün dünyaya Kızıl Elmayı yaymaktadır. Teşkilatınızın amacı ve gayesi bizleri mutlu ediyor. Sizlerin bu anlamlı çabalarınızı takdir ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

GÜLLÜ “ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ”

Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Birliği Müdürü Mehmet Aksoy’un kendilerine yapmış olduğu sürpriz ziyaretten dolayı teşekkür eden Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu Gaziantep Şube Başkanı Bahattin Güllü, “Osmanlı Ülkü Ocakları olarak yeni bir döneme girdik. Yerli ve Milli olan birbirinden ayrıştırılmayan Osmanlı medeniyeti ve Türk ülküsüne uygun ülkemizin bekası ve milletimizin güvenliği huzuru ve çıkarlarına hizmet eden, bu ülkenin yüce evlatlarına hizmetkar olmak şuuru ile hareket eden bu tüm kuruluş ve oluşumların destekçisi olmak yanında durmak hedefimizdir. Birlik ve beraberlik adına hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.