POLONYA'NIN GENÇ YILDIZI GAZİANTEP'TE

SPOR Haber Girişi : 25 Temmuz 2024 14:24
POLONYA'NIN GENÇ YILDIZI GAZİANTEP'TE
Gaziantep FK Polonya’nın 20 yaşındaki genç yıldız adaylarından Kozlowski ile 3 yıllık anlaşma imzaladı.

Gaziantep FK, transferde bombayı patlattı. Kırmızı- siyahlılar, Polonya'nın 20 yaşındaki genç yıldız adayı Kacper Kazlovski'yle 3 yıllık imza attı.

 

Pogon Szczecin altyapısından yetişen genç maestro, 2021-2022 sezonunun ara transfer döneminde 11 milyon euro bonservis bedeliyle İngiltere'nin Brighton takımına 4 yıllık imza attı. O sezonu Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise'da kiralık geçiren Kozlowski, son iki yılda ise Kollanda'nın Vitesse takımına kiralandı.

 

EURO 2020'DE EN GENÇ İSİMDİ

 

2021 yılında düzenlenen EURO 2020'de Polonya Milli Takımı'nın formasını giyen Kozlowski, 17 yaş 246 gün ile Avrupa Şampiyonaları tarihinde süre alan en genç oyuncu olarak adını tarihe yazdırdı. Polonya'da 6 kez milli olan yıldız adaylarından Kozlowski, geçtiğimiz sezon kiralık forma giydiği Hollanda temsilcisi Vitesse'de 33 karşılaşmada 3 gol, 5 asist katkısı sağladı. Brighton'la 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Kozlowski, İngiliz ekibinde oynama şansı bulamadı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.