SEÇİMLERE GEÇİLDİ

SPOR Haber Girişi : 08 Haziran 2021 16:17
SEÇİMLERE GEÇİLDİ

 

Şehreküstüspor Kulübü Dernek yönetim kurulunun almış olduğu karar gereği 05.06.2021 tarihinde Cumartesi günü 17.00’te İncilipınar Mah. Gazimuhtarpaşa Bul. Kalyon İş Merkezi Kat: 2 No: 59 adresinde yapılacak olağan genel kurul toplantısı üyelere Gaziantep Haber Postası Gazetesinde yayımlanarak duyuruldu. İlk yapılan toplantıda 43 üyeden 30 üyenin hazır olduğu ve hazurun listesini imzaladıkları görülerek toplantı başladı. Dernek yönetim kurulu başkanı Memik Doğan açılış konuşması yaptı. Gündemi okuyarak gündeme ilave edilecek bir konu olup olmadığını sordu. Gündem aynı şekli ile kabul edildi. M. Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ayrıca aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Divan Başkanlığına Yunus Yıldız, başkan vekilliğine Cem Sinan Çiçek, Yazmanlığa da Fatih Demirtaş önerilerek oybirliği ile seçildiler.

Yönetim Kurulu faaliyet raporu Fatih Demirtaş tarafından okundu ve ibra edildi.

Kesin hesap raporu ile tahmini bütçe raporu ayrı ayrı okunarak ibrası yapıldı.

SEÇİMLERE GEÇİLDİ

Divan başkanlığına sunulan 7 Asil 7 Yedek yönetim kurulu ile 3 Asil 3 Yedek denetim kurulundan oluşan Memik Doğan başkanlığındaki blok liste okundu ve başka bir ilave ya da listenin olup olmadığı soruldu. Başka bir önerinin olmaması üzerine önerilen liste gizli oylamaya sunuldu ve yapılan açık tasnif sonucu; Onursal Başkanlığa Çetin Katırcıoğlugil, Onur Kurulu Başkanlığına M. Ali Aksoy seçildiler. Ayrıca ASKF Delegesi olarak Memik Doğan, Ayvaz Sönmez ve Yakup Esasdeveci seçildiler.

 

1.CAHİT DİNLER ONURSAL BAŞKAN

2.SEFER TALAT ÖZKARSLI ONUR KURULU BAŞKANI

 

YÖNETİM KURULU ASİL YÖNETİM KURULU YEDEK

 

1.MEMİK DOĞAN 1. MEHMET FİKRET AĞZIGÜZEL

2. AYVAZ SÖNMEZ 2. ŞİRZAT UĞURLUEL

3. YUSUF ALBAYRAM 3. CEMAL GEÇGİL

4. EMİN KÖSEEMİNOĞLU 4. MEHMET ŞAHİN ÖZÇUBUKÇU

5.YAKUP ESASDEVECİ 5. VEDAT SÖYLEMEZ

6. HAYRİ TAŞKESEN 6. HÜSEYİN KAYNAR

7. ÖMER ERBOLAT 7. MEHMET ALİ AKSOY

 

DENETİM KURULU ASİL DENETİM KURULU YEDEK

 

1. ÇETİN KATIRCIOĞLUGİL 1.MEHMET BACAKSIZ

2. KENAN YÜCEL 2.YAŞAR BİNİCİ

3. CENGİZ BAYEL 3.MESUT AĞZIGÜZEL

 

 

Dilek ve Temenniler bölümünde söz alan olmadı. Dernek yönetim kurulu başkanlığına seçilen Memik Doğan konuşma yaparak herkese teşekkür etti ve toplantı aynı gün saat 19.30’de sona erdi.

 

YUNUS YILDIZ     CEM SİNAN ÇİÇEK     FATİH DEMİRTAŞ

Divan Başkanı       Divan Başkan Vekili           Yazman

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.