SEÇKİN KOLEJİNDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI

SPOR Haber Girişi : 25 Şubat 2022 04:20
SEÇKİN KOLEJİNDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI
16-19 Şubat 2022 tarihlerinde Edirne‘de düzenlenen Okullar Arası Gençler Türkiye Yüzme Şampiyona’sında Özel Seçkin Koleji öğrencileri turnuvaya damgasını vurarak 2 altın, 1 gümüş, 2 bronz madalya kazandılar.

Öğrenciler, Gaziantep’e kazandırdıkları ilk altın madalyaların gururunu ve sevincini yaşattılar. Turnuvada, Kaan Kara: 50 m kurbağalamada Türkiye 1.si 100 m kurbağalamada Türkiye 1.si 200 m kurbağalamada Türkiye 2.si 50 m serbest Türkiye 4.sü Barış Şahin:100 m sırtta Türkiye 4.si 50 m sırtta Türkiye 5.si olarak bizleri gururlandı.

 

 

Okul kurucularımızdan İbrahim Kaçıran; Şampiyonada 2 altın,1 gümüş,2 bronz madalya alan Kaan Kara ve Barış Şahin’i kutlayarak onlara tebriklerini sundu. ‘’İlklerin okulu olan Seçkin Koleji, bu başarı ile Gaziantep’imize gurur kaynağı olmuştur, Gaziantep’imize hayırlı olsun, ne mutlu bize ve öğrencilerimize. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım ‘’dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.