Süper Lig Ertelendi

SPOR Haber Girişi : 17 Ağustos 2024 15:05
Süper Lig Ertelendi
Türkiye Futbol Federasyonu, Avrupa kupalarında mücadele eden Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir'in play-off maçları nedeniyle Süper Lig'de 3. haftada oynanacak bazı karşılaşmaların ertelendiğini duyurdu. Maç tarihleri ilerleyen günlerde açıklanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 3. haftasında oynanması planlanan Galatasaray - Gaziantep FK, Trabzonspor - Kayserispor ve Samsunspor - Başakşehir FK karşılaşmalarının ertelendiğini duyurdu.

 

Kararın, bu sezon Avrupa kupalarında mücadele eden kulüplerin play-off aşamalarındaki önemli maçları nedeniyle alındığı belirtildi. Play-off müsabakalarının ülke puanı açısından kritik olduğu belirtilerek, bu nedenle Süper Lig'deki bazı maçların ertelenmesine karar verildiği ifade edildi.

 

Ertelenen Galatasaray - Gaziantep FK müsabakası 24, 25 veya 26 Eylül tarihlerinde, Trabzonspor - Bellona Kayserispor ve Samsunspor - RAMS Başakşehir FK karşılaşmaları ise 17, 18 veya 19 Eylül tarihlerinde oynanacak. Maçların kesin tarihleri TFF tarafından daha sonra duyurulacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.