Süper Lig ve TFF 1. Lig fikstürü çekiliyor

SPOR Haber Girişi : 12 Temmuz 2021 18:49
Süper Lig ve TFF 1. Lig fikstürü çekiliyor
2021-2022 sezonu Süper Lig fikstür çekimi bugün yapılıyor.

Süper Lig fikstür çekimi 13 Temmuz Salı günü (Bugün) saat 19.00'da, TFF 1. Lig fikstür çekimi ise (Yarın) 14 Temmuz Çarşamba günü saat 15.00'te TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak. 

Kulüp temsilcileri ve TFF yetkililerinin katılacağı fikstür çekimleri beIN SPORTS'tan canlı olarak yayınlanacak. 

 

/// 

YENİ SEZON FORMALARI TANITILDI 

 

Gaziantep Futbol Kulübü, 2021-2022 sezonunda giyeceği formalar tanıtıldı. 

 

Efsane çubuklu forma bu sezonda kullanılacak olup, üç yeni forma taraftarların beğenisine sunuldu. İç saha forması olarak çubuklu ve damalı beyaz forma belirlenirken, dış sahada ise çubuklu ve kırmızı şahin pençeli formayla mücadele edecek. Kulüp renklerinden ayrı olarak ise alternatif forma olarak gold formanın lansmanı yapıldı. 

Formaların kısa bir süre içerisinde üretimi tamamlanacak olup, GFK STORE internet ve mağazalarında satışa çıkacaktır. 

 

/// 

Vakıf Demir TFSKD yönetim kuruluna seçildi 

 

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği’nin Ankara’da düzenlenen Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Hüseyin Doğan tekrardan seçilirken, TÜMSAD Genel Başkanı Vakıf Demir’de yönetim kuruluna seçildi. 

 

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği (TFSKD) Olağan Genel Kurulu Ankara'da düzenlendi. Tek liste halinde gidilen genel kurulda, başarılı çalışmaları ile tüm dikkatleri üzerine çeken Genel Başkan Hüseyin Doğan tekrardan seçilerek güven tazeledi. Türk Futbolunun kalkınması için yaptığı başarılı çalışmaları ile tanınan Gaziantepli spor adamı Vakıf Demir’de genel kurulda yönetim kuruluna seçildi. 

Gaziantep’te azimli çalışmasıyla dikkat çeken Demir, Gaziantep Saha Komiserleri Dernek Başkanı Ali Kömürcü ile birlikte saha komiserlerini en iyi yere getirmek için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti. 

 

/// 

15 TEMMUZ SATRANÇ TURNUVASINDA USTALAR YARIŞTI 

 

Şehitkamil Belediye Başkanlığınca 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde organize edilen Satranç Turnuvası, akıllı hamlelerin kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Türkiye Satranç Federasyonu’nun pandemi sürecinde turnuva düzenleme esasları çerçevesinde gerçekleştirilen organizasyona ulusal kuvvet derecesi en yüksek sporcular katıldılar. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde kurumlar arası işbirliği ile düzenlenen Satranç Turnuvası, Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Organizasyon Kurulu tarafından belirlenen pandemi sürecinde turnuva düzenleme esaslarıyla Gaziantep'te ulusal kuvvet derecesi en yüksek 48 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Ulusal düzeyde düzenlenecek bireysel ve takım turnuvaları için referans değeri taşıyan organizasyonda usta satranççılar, güçlü rakipleri karşısında sıkı bir mücadele verdiler. Hamleni Yap Projesi kapsamında eğitim gören ve seviyesini her geçen turnuvada yükselten sporcular, pandemi döneminde düzenlenen online turnuvaların ardından düzenlenen ilk yüz yüze turnuvada başarılı sonuçlar elde ederek kulüplerine büyük bir sevinç yaşattılar. 

YÜZ YÜZE DÜZENLENEN SPORCULARIMIZIN HEYECANINI PAYLAŞIYORUZ 

Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Serkan Yüksek, pandemi döneminde yaklaşık 2 yıllık bir aranın ardından düzenlenen ilk yüz yüze satranç turnuvasında sporcuların heyecanını paylaştıklarını dile getirdi. İl Temsilcisi Yüksek, açıklamasında şunları kaydetti: 

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen organizasyonda 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Koronavirüs pandemisi nedeniyle yaklaşık 2 yıldır yüz yüze turnuvalara ara vermek zorunda kalmıştık. İçerisinde bulunduğumuz günlerde çok şükür pandeminin etkileri azaldı ve yüz yüze turnuvaları kısıtlı katılımcı sayısıyla da olsa gerçekleştirebilir düzeye geldik. Gaziantep genelinde ulusal kuvvet derecesi en yüksek 48 sporcumuz, hamlelerini büyük bir mutlulukla yaptılar. Biz de onların yüzlerine yansıyan tatlı heyecanı paylaşıyoruz. İnşallah ilerleyen günlerde çok daha geniş kapsamlı düzenlediğimiz geleneksel turnuvaları ve kupaları da gerçekleştirir düzeye gelir ve satranç ailemizin tüm fertleriyle buluşuruz. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen başta Şehitkamil Belediye Başkanı Sayın Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere paydaş kurumlarımızın değerli temsilcilerine camiamız adına teşekkür ediyorum. Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı kutluyor, sezon boyunca başarılar diliyorum.” 

 

/// 

MERKEZ HAKEM KURULU 2021-2022 FUTBOL SEZONU HAKEM LİSTESİ 

 

Merkez Hakem Kurulu 2021-2022 Futbol sezonunda görev alacak Gaziantep’li hakem ve gözlemcilerin klasmanlarını açıkladı. 

 

MHK’nın açıkladığı listeye göre Gaziantep’li Hakem ve Gözlemciler yeni sezonda hemen hemen bütün liglerde görev yapabilecek. 

Tam liste şöyle oluştu: 

SÜPER LİG YARDIMCI HAKEM 

Ömer Tevfik Özkoç 

B KLASMAN HAKEM 

Abdullah Volkan Aydın, Ali Yılmaz, Özgür Reha Alıcı 

B KLASMAN YARDIMCI HAKEM 

Mehmet Pekmezci, Şeyhmus Baysal 

C KLASMAN HAKEM 

Mustafa Murat Oğuz 

C KLASMAN YARDIMCI HAKEM 

Halil Tolgahan Demir, Mehmet Gökhan Ceylan, Mehmet Kirişçioğlu, Oğuz Başbenzer, Rıdvan Çevik, Selçuk Kaplan, Yusuf Şimşek 

BÖLGESEL HAKEM 

Adem Bozkurt, Oktay Sağlamcı, Ümit Çakır BÖLGESEL YARDIMCI HAKEM 

Halil Bozkurt, Halil Karakuş, Hüseyin Sağlık, Mehmet Eren Ulutaş, Mehmet Yağcı, Muhammed Enes Sarmaşık, Okan Tümsek, Ufuk Taşçı 

A KLASMAN GÖZLEMCİ 

Ali Şahan, Ziya Çetin 

C KLASMAN GÖZLEMCİ 

Abdülkadir Güven, Mehmet Kaftancı, Şenol İmançer 

BÖLGESEL GÖZLEMCİ 

Ali Balsatar, Aynur Aysun Akar, Erdal Türkmen, Hakan Ercan, İsmail Çelik, Yusuf Yılmaz

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.