TAEKWONDO’DA GAZİANTEP’Lİ FURKAN AVRUPA ŞAMPİYONU

SPOR Haber Girişi : 17 Mayıs 2024 13:26
TAEKWONDO’DA GAZİANTEP’Lİ FURKAN AVRUPA ŞAMPİYONU
9-12 Mayıs tarihinde Sırbistan'da yapılan Taekwondo Avrupa şampiyonasında 58 kiloda yarışan Furkan Ubeyt Çamoğlu Avrupa şampiyonu olarak Taekwondo’da Gaziantep’e ilk Avrupa şampiyonluğunu yaşattı.

Antrenörü Hasan Hüseyin Kılıç nezaretinde Avrupa Şampiyonasına güzel bir hazırlık döneminin ardından Avrupa Şampiyonu olan Furkan Ubeyt Çamoğlu ülkemize ve şehrimize büyük bir gurur yaşatmış oldu. Avrupa Şampiyonası dönüşü Gençlik Spor Şube Müdürü Levent Demir ve MHK Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akpınar ve çok sayıda Antrenör ve Hakem şampiyon Taekwondo’cuyu havaalanında karşılayarak büyük bir sevinç yaşadılar.

 

KARABAŞ; TAEKWONDO’DA BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATTIK

 

Taekwondo İl Temsilcisi Mehmet Karabaş, “9-12 Mayıs tarihinde yapılan Avrupa Şampiyonasında şampiyon olan Furkan Ubeyt Çamoğlu Gaziantep’e ilk kez bu gururu yaşattığı için çok teşekkür eder, bundan sonra da nice şampiyonluklara imza atmasını dilerim. Ayrıca bu şampiyonlukta emeği geçen Antrenör Hasan Hüseyin Kılıç ve diğer Antrenör kardeşlerime bütün herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.