TAEKWONDO’DA GAZİANTEP RÜZGARI ESTİ

SPOR Haber Girişi : 01 Ağustos 2023 11:08
TAEKWONDO’DA GAZİANTEP RÜZGARI ESTİ
Bursa’da yapılan Taekwondo Milli Takım seçmelerinde Gaziantep’ten Mustafa Çelik, Rüzgar Yalçın ve Damla Rabia Şimşek başarılı maçlar çıkartarak göz doldurdular.

 

Taekwondo Gaziantep İl Temsilcisi Mehmet Karabaş yaptığı açıklamada, “Taekwondo Yıldızlar ve Gençler branşında yüzümüzü güldüren sporcularımız Mustafa Çelik, Rüzgar Yalçın ve Damla Rabia Şimşek Milli Takım forması ile Ülkemizi ve aynı zamanda şehrimizi temsil edecekler.

 

 

Bu üç sporcumuzu da başarılarından dolayı kutluyorum. Ayrıca bugüne kadar bizlerden desteklerini hiç esirgemeyen Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze, Büyükşehir Belediyemize, Şahinbey Belediyemize, Şehitkamil Belediyemize ve değerli antrenör kardeşlerime emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ” 
Karabaş, “Mustafa Çelik Bosna Hersek’te yapılacak olan yıldızlar Dünya Şampiyonasında, Rüzgar Yalçın Estonya’da yapılacak olan Gençler Avrupa Şampiyonasında, Damla Rabia Şimşek ise Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler. Milli sporcularımız 1 Ağustos tarihinde Konya’da başlayacak olan Milli Takım kampına katıldılar.”