TİTİZ “HALKIMIZIN İLK SESİ OLDUK”

GÜNDEM Haber Girişi : 08 Ekim 2024 12:00
TİTİZ “HALKIMIZIN İLK SESİ OLDUK”
Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Titiz, mahalle muhtarlarıyla birlikte, GGC Başkanı Meral Ay’ı ziyaret etti.
TİTİZ “HALKIMIZIN İLK SESİ OLDUK”

Kent  gündemi  ve  muhtarların sorunlarının konuşulduğu ziyarette, kadın muhtar ile kadın yönetici sayısının artırılması konusunda ortak görüş bildirdiler. Genel Başkan Yardımcısı Titiz ”Her zaman halkımızın ilk sesi olduk, olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuşurken GGC Başkanı Ay’da “Muhtarlar mahallelerin sesidir, gözüdür, kulağıdır. Biz de olabildiğince onların seslerini daha gür duyurmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

 

 

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve  Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Titiz,  mahalle muhtarlarıyla birlikte, GGC Başkanı Meral Ay ve Yönetim Kuruluna “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

 

AY:  MUHTARLAR MAHALLELERİN SESİDİR, GÖZÜDÜR, KULAĞIDIR.

 

Ziyarette konuşan Gaziantep Gazeteciler Cemiyet Başkanı Meral Ay,  muhtarların mahallelerde önemli görevler üstlendiğini söyledi. Ay “Muhtarlar mahallelerin sesidir, gözüdür, kulağıdır. Biz de olabildiğince onların seslerini daha gür duyurmaya çalışıyoruz. Gazeteciler Cemiyeti olarak her zaman muhtarlarımızın yanındayız. Onları önemsiyoruz. 2024 yılında muhtarlar artık olmamalı deseler de Muhtarlar çok önemli bir sorumluluğu yerine getiriyorlar. Muhtarlar mahallede kim mazlum, kim yoksul, kimin  ne  sıkıntısı var hepsini biliyorlar. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti olarak, muhtarlarla ilgili bize düşen ne varsa elimizden geleni yapmaya,  sizlerin sesi olmaya hazırız. Ayrıca Gaziantep Gazeteciler Cemiyetinin ilk kadın başkanı olarak seslenmek istiyorum; bize ulaşan, ulaşabilen tüm kadın muhtarlarımızın özellikle onların sesi olmaya, güçlü bir ses vermeye hazırız. Biz her konuda onların yanındayız. Gaziantep’te kadın muhtarların sayısının artmasını canı gönülden istiyoruz” dedi. 

 

TİTİZ: KADIN MUHTARLAR SAYISI ARTMALI

 

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı- Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Titiz,  mahalle halkının sıkıntılarını yetkililere duyurmada  köprü vazifesi gördeklerini belirterek, kasın muhtar sayısının armasını istediklerini söyledi.

 

Titiz ”Merhum Dedemiz Ökkeş Titiz gibi bir atom karınca olamayız. Ama onun bıraktığı izden yürürsek  yeterlidir. Muhtarlık camiası müessesini bir tık daha  yukarı kaldırabilirsek ne mutlu bize. Bir eser bırakmak istiyoruz. Bu alanda sizleri de  ben tekrar kutluyorum. Mütevazı olmaya gerek yok İkimiz de ilklerin başkanıyız. Bir kadın olarak Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarihinde bir ilki başardınız. Bu konuda sizleri gerçekten kutluyoruz. Bunların böyle artışını  canı gönülden istiyoruz. Biz isterdik ki muhtar camiasında da kadın sayısı biraz daha artsın. Biz sizlerden ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’den güç ve destek alıyoruz. Basın camiası muhtarımızın yanında, bundan hiç şüphemiz yok. Bizler de basının yanındayız her zaman. Halkımızın hep ilk sesi olduk. Halkımızdan aldığımız teveccüh ve güçle gerek belediye, gerek kamu kurumları, gerek devletimizle beraber var gücümüzle milletimizin emrindeyiz. Halkımızın sesi olmayan her zaman var olduk, var olmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda sizlerden tekrardan ekibim ve şahsım adına kutluyorum” diye konuştu..

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.