TOGG SAHİPLERİNE ULAŞMAK İÇİN YOLLARA ÇIKTI!

TÜRKİYE Haber Girişi : 01 Mayıs 2023 13:22
TOGG SAHİPLERİNE ULAŞMAK İÇİN YOLLARA ÇIKTI!
İlk yerli ve milli otomobil Togg’un kullanıcı teslimatı başladı! Kamu görevlilerine yapılan teslimat sonrasında bireysel kullanıcılar için otomobiller teslim edilmeye başladı! İşte detaylar..

Adından sık bir şekilde söz ettirmeyi başaran Togg için teslimler başladı. Kamu görevlilerine yapılan teslimatlardan sonra kullanıcı teslimatı merak içinde bekleniyordu. Ara çiçek yapılan çekiliş sonrasında yüzde 100 elektrikli T10X almaya hak kazanıp ve ödeme işlemlerini bitiren bireysel kullanıcılar adına araçların teslimi başladı. Çekiliş sonrasında ara sahibi olmaya hak kazanan birçok vatandaş büyük bir heyecan içerisinde ayrıca teslim edilmesini bekliyordu.

 


SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA

 


Togg için teslimler başladı. Şirkete sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile, Togg’a ait olan taşıma araçlarına T10X’lerin yüklenmiş olduğu ve kullanıcıları teslim edilmek adına Gemlik’te yer alan fabrikadan yola çıktığına dair bir video paylaşımı gündeme geldi. Bahsi geçen aracı satın alan ilk kullanıcıların teslimatlarını evleri yapılacağı açıklanan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı; ‘Bu hafta sonu, Bursa, Adana, İstanbul, Elâzığ, İzmir, Isparta ve Kocaeli şehirlerini buna ilk kullanıcılarımızın evlerine akıllı cihazlarının teslimini yapacağız.

 

 

SERVİS NOKTALARI HİZMETE AÇILDI

 


Togg Teknoloji Kampüsümüzden sevkiyatımız yapılmaya devam ediliyor. Gemlik renginde olan akıllı cihazlarımız, İstanbul, Bursa, Isparta ve İzmir’e varmak için, Oltu renginde olan akıllı cihazımız da Kocaeli ye varmak için yola çıktı.’ Şirket, bunun yanı sıra servis noktalarıyla alakalı güncel bir sosyal medya paylaşımında bulundu. Konuya dair yapılan paylaşımda, ‘Yapmış olduğumuz planlarımız doğrultusunda senenin başından itibaren servislerimizi hizmete almaya devam etmekteyiz. Bugün itibari ile 7 bölge, 23 il, 33 sabit/8 mobil noktada kullanıcılarımız için kesintisiz, hızlı ve etkin bir servis deneyimi sunmak adına hazırız’ cümlelerine yer verildi.

 

 

İLK TESLİMLER YAPILDI

 


Elâzığ’da Yaşayan Turgay ve Ayça Akgün ‘Kula’ rengindeki aracı dün teslim oldu. Togg 2023 yılı planları çerçevesinde çekiliş ile T10X almaya hak kazanan 20 bin kişi için sene içinde teslimatları yapılacak. Teslimat dönemleri kullanıcıların konfigüre etmiş olduğu araçlara göre değişim söz konusu olacak.