VAKKAS DOĞAN GÜVEN TAZELEDİ

GÜNDEM Haber Girişi : 10 Temmuz 2024 08:27
VAKKAS DOĞAN GÜVEN TAZELEDİ
Türkiye Emekliler Derneği Gaziantep Şubesi 23. olağan genel kurulunda seçime tek liste ile giren mevcut başkan Vakkas Doğan üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Emekliler Derneği toplantı salonunda yapılan seçimde divan başkanlığını Genel Başkan Kazım Ergün ve Yönetim Kurulu üyeleri yaptı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan genel kurul bütün üyelerin katılımı ile yapıldı. 
Yapılan Olağan Genel Kurulda Başkan Vakkas Doğan Yönetim Kurulu Üyeliklerine de  Metin Taydaş, Şükrü Sümer, Memik Vurucu, Talip Ünal seçildiler.

 

BAŞKAN DOĞAN, TEŞEKKÜR ETTİ

 

Daha sonra derneğin faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapan Gaziantep Şube Başkanı Vakkas Doğan, “genel kurulumuza uzaktan ve yakından gelen bütün üyelerimize, Genel Başkanımıza toplantıyı yöneten divana sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

ERGÜN, “EMEKLİLERİMİZİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün yaptığı konuşmada, biz göreve geldiğimizde genel merkezimiz çok dağınık durumdaydı. Bizler yönetim olarak sorunların birer birer üzerine giderek çözmeye çalıştık. Banka promosyonu, Bayram ikramiyesi ve 2000 yılı öncesi emeklilerin intibak sorunlarını çözmeyi başardık. 2000 sonrası için ise gerekli görüşmeleri yapmamıza rağmen çözüme kavuşmasını bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.