VEDAT GÜNDEŞ İLE YOLA DEVAM

SPOR Haber Girişi : 14 Ağustos 2022 12:59
VEDAT GÜNDEŞ İLE YOLA DEVAM
Süper Amatör Liginin köklü kulübü Sanayi Esnafspor Kulübü uzun yıllardır takımın teknik sorumluğunu yapan başarılı teknik direktör Vedat Gündeş ile her konuda anlaşarak tekrardan anlaşma sağladı.

 

İmza sonrası açıklama yapan Sanayi Esnafspor Kulübü Başkanı Mustafa Özdemir, “Vedat hocamıza her zaman güvenimiz tamdır. Sanayi Esnafspor ligin köklü ve eski bir kulübüdür. Hocamızın talimatları doğrultusunda 2022 - 2023 sezonu transferlerimize başlayacağız, her iki taraf içinde hayırlı olsun ifadelerini kullandı.

 

Teknik direktör Vedat Gündeş, Başkanıma ve yönetimimize beni tekrardan bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Sanayi Esnafspor her zaman hedefleri olan kulüptür. İlerleyen günlerde takımımızla bir araya gelip, önümüzdeki günlerde de transferlerimize başlayacağız. Her iki taraf içinde hayırlı olsun ifadelerini kullandı.

 

 

ALG’YE MİLLİ KALECİ

 

Paraguay milli takımında ve Portekiz liginde gösterdiği başarılı performansından dolayı başta İtalyan takımları olmak üzere birçok Avrupa takımının peşinde olduğu milli oyuncu Rosa Mistica Mino Martinez ALGSPOR’ la anlaşarak sözleşme imzaladı.

 

 

KADIN FUTBOL LİGLERİ GENEL ESASLARI AÇIKLANDI

 

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun 04 Ağustos 2022 tarih ve 15 sayılı toplantısında kabul edilen 2022-2023 sezonunda uygulanacak Kadın Futbol Ligleri'ne dair genel esaslar açıklandı.

 

 

Kadın Futbol Süper Ligi: 2021-2022 sezonunu play out müsabakaları sonucunda başarılı olan

 

4 takım ve mevcut ligdeki 15 takımın katılımları ile birlikte 19 takım ile oynanacaktır.

 

Lig grupları 10 takım ve 9 takım olmak üzere 2 farklı grupta çift devre lig usulü şeklinde düzenlenecek. Çift devreli lig müsabakaları sonunda Lig’de puan sıralamasında 1. olan takım doğrudan Play-Off Çeyrek Finaline yükselir. Lig müsabakaları sonunda 1. Grupta 2., 3., 4., 5., 6., 7. sırayı alan altı takım ve 2. Grupta 2., 3., 4., 5., 6., 7. sırayı alan altı takım şampiyon takımın belirleneceği Play-Off 1. tur müsabakaları oynarlar.

 

Lig müsabakalarının tamamlanması ile 1.Grubu 8-9-10. sırada tamamlayan takımlar ile

 

2.Grubu 8-9. sırada tamamlayan 5 takım Kadınlar 1.Ligine düşer.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.